Az ALLEN & HEATH bemutatta a ZED sorozat új keverőerősítőjét

Az ALLEN & HEATH bemutatta a ZED sorozat új keverőerősítőjét

RSS   AUDMAX   2015-09-16 12:41   2015-10-01 12:30

 

 

NAMM SHOW 2015... Az Allen & Heath népszerű analóg keverőpult családja újabb taggal bővült, ez a ZED Power 1000. Kompakt, 2X500W teljesítményű keverőerősítő, beépített effekttel, 9 sávos grafikus EQ-val és USB felvételi / lejátszási lehetőséggel.

Allen&Heath ZED Power 1000

A D osztályú végfok, a hozzá tervezett kapcsolóüzemű tápegységgel együtt biztosítja a gazdaságos üzemeltetést, a kiváló dinamikát, és tiszta hangzást. A végfokot használhatjuk hagyományos sztereó üzemben, illetve monó + aux konfigurációban is. A kimenetekhez tartozó 9 sávos grafikus EQ-val az adott helyszínhez igazíthatjuk a megszólalást. A pult kivitele robosztus, mindennapi igénybevételre tervezték, a modern végfoknak és a tápegységnek köszönhetően tömege mégis mindössze 10,3kg.

Allen&Heath ZED Power 1000

A ZED Power 1000-en találunk 8 monó mikrofon/vonal bemenet, 3 sávos EQ-val, parametrikus középpel. Ezen felül a pulton találunk még 2 db sztereó bemenetet. A két monó csatorna Jack bemenete, a ZED családra jellemzően, kapcsolható alacsony jelszintűre, így közvetlenül csatlakoztathatunk például gitárt a keverőbe, DI box közbeiktatása nélkül is. A csatornákon, és a kimeneteken 60mm-es fadereket találunk. A Power 1000 FX szekciójában 16 jó minőségű effekt közül választhatunk.

A cikk megjelent a Music Média magazinban.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020