Élet a karanténban

Élet a karanténban

RSS   AUDMAX   2020-05-12 12:42   2020-05-12 15:48

 

 

Mindenki a világon a bőrén érzi a jelenlegi COVID-19 világjárvány okozta helyzetet. A csapból is ez folyik, hiszen a világméretű probléma az otthonába kényszerítette a világ zenészeinek nagy részét. Nincsenek koncertek, próbák, stb. A muzsikusok kreativitásukat kénytelenek más módon kiélni. A kenyérsütés és a lakás/kert/garázs rendbetétele mellett a zenészvilág átköltözött az online térbe, hogy kreatív energiáit levezetve tudja tartani a kapcsolatot az őt követő rajongókkal.

 

 

Emellett a gyártók bevett megoldása is kútbaesett, miszerint megtalálod a hangszerboltban a készüléket és a megértéséhez szükséges szakértelmet. Így ők is az online térben mozognak.

 

Íme egy rövid összefoglaló az ötletek megvalósításáról.

A KORG SV2 vadiúj színpadi zongorája nemrég debütált, de széleskörű megismertetésébe beleszólt az élet.

 

 

Hazai zenészekhez is eljut a hangszer. Itt Romhányi Áron és zenésztársai, Szendőfi Péter és Fónay Tibor otthoni felvételén hallgatható az SV2 e-piano hangszíne.

 

 

A VOX is tolja ezerrel az onlinet.

Ők a zenészeiket vetik be, ezzel is extra platformot biztosítva a megjelenésre. Ők pedig jönnek és muzsikálnak, beszélgetnek és kollaborálnak a világ többi otthonmaradt muzsikusával.

 

 

Nagy tanítómester Brian May a Queen gitárosa. Bri sok-sok AC30 erősítőt használ a színpadon, otthonában egy VOX MINI3 erősítőt használva bíztatja otthonmaradásra a világot. Itt épp zenésztársa válaszvideójával látjátok.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look what I found ... ! Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on

 

Végül a zenekarával közösen vállalt izolációban lévő Füstös Bálint, aki a VOX Mini Superbeetle erősítőjét használta új dalukhoz.

 

 

HAJDU Zoli
AUDMAX

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020