Hifi Show - Gigantikus házimozi

Hifi Show - Gigantikus házimozi

RSS   AUDMAX   2015-11-11 17:30   2015-11-11 10:07

 

 

Az Audmax Kft. a 2015. november 14-15. között megrendezésre kerülő AV Trend és Hifi Show-n, melynek a Duna-parti Marriott Hotel Budapest ad otthont, a Dream Cinema Kft.-vel közösen egy Multiplex mozikat meghazudtoló mozirendszert fog demonstrálni a kiállítás két napja során.

 


Egyedülálló módon a Finn Genelec SAM (Smart Active Monitor) aktív hangsugárzóit fogjuk használni erre a célra. Szintén egyedülálló módon a teljes aktív hangsugárzó rendszer AES/EBU digitális jelfolyammal lesz meghajtva. A rendszer a Genelec 1234A, 1238CF, 8250A és 7271A hangsugárzókat fogja tartalmazni, Dolby Atmos felállásban. A Genelec SAM monitorait meghajtó AV processzor a Trinnov-tól származik, míg a teljes kábelezést a SUPRA biztosítja majd. A videó megjelenítő rendszer a Barco-tól a Screen Research-tól és a Kaleidescape-tól fog származni. Mindenkit szeretettel várunk egy felejthetetlen mozis élményre a Corso B teremben november 14-15-én.

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020