Kőbányai gólyatábor Zamárdiban

Kőbányai gólyatábor Zamárdiban

RSS   AUDMAX   2017-07-23 01:04   2017-07-16 16:05

 

 

Ha itt a nyár, a Kőbányai Zenesuli gólyatábort tart Zamárdiban. Ha be akarsz mutatni néhány hangszert, vagy erősítőt hova mész? Természetesen oda, ahol sok zenész van… Na irány Zamárdi!

 

 

Még fel sem ocsúdott a Balaton parti település a Balaton Sound okozta sokkból, máris megérkeznek a nyakukra a zenészek. Évek óta járunk kurzust tartani a Zenesuli táborába, és ez idén sem volt másként. Minden a régi: iszonyú meleg volt és iszonyú érdeklődés. Három kiváló zenésszel érkeztünk, és három kiváló terméket mutattunk be egy másfél órás kurzus keretében. Megyaszay István (basszusgitár) nem csak a suliban végzett diák, hanem ma már tanár is ugyanott. A Marshall cégcsoporthoz tartozó EDEN erősítőket, ládákat mutatta be, külön kiemelve a Terra Nova sorozatot. Tóth Tamás (dob) a szintén Marshall csoporthoz tartozó NATAL dobokról mesélt, megmutatva saját Birch Fusion X felszerelését is. Adódott volna, hogy a gitáros, Lukács Peta (aki szintén a Zenesuli növendéke volt) Marshall gitárcuccon játsszon, de az élet felülírta: pár napja érkezett meg a VOX zseberősítő sorozata, az MV50 széria. Ez a pedálnak látszó vadonatúj NUTUBE technológia, ami ful csöves hangzást biztosít a maga 50W-jával és döbbenetes hangjával. (Korábbi cikkünk a NUTUBE technológiáról: http://musicmedia.hu/20160617_nutube___uj_tipusu_elektroncso ) Ennyi leesett állat régen láttunk: valami új köszönt be a gitárosok életébe. Peta mindhárom alapmodellt  (AC, ROCK, CLEAN) „jól meggitározta”, de természetesen a bemutató végén a srácok is megnyúzhatták a valóban pirinyó eszközöket.

Összeeresztesz három kiváló zenészt, és pillanatok alatt képet kaphattak a gólyák arról, hová lehet fejlődni a hangszeres tudásban, az együtt muzsikálásban.  A nagy sikerű örömzenélésnek csak a szigorú időbeosztás szabott gátat, de nem baj, ősszel Kőbányán folytatjuk.

A remek hangulatról beszéljenek helyettem a képek!

 

 

Hermann János
http://audmax.hu/

 

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020