Stúdió hangminőség otthon

Stúdió hangminőség otthon

RSS   AUDMAX   2017-11-06 15:58

 

 

A Genelec negyven éve a minőség meghatározója a világ zenei és más műsorgyártó stúdióiban. Legyen szó zenékről, filmekről vagy más minőségi audiotartalomról, azok kedvelt hangját gyakran Genelec aktív hangsugárzókkal állítják elő olyan minőségben, amiben a profi szakemberek megbíznak. A Genelec Home Audio széria ezt a minőséget hozza otthonába, így a zene, a filmek és a webes műsorszolgáltatás úgy kelnek életre, mint még soha.

 


Az aktív konstrukció teszi könnyen megvalósíthatóvá és rendkívül megbízhatóvá a Genelec hangsugárzók kiváló hangját. Mivel az erősítők a hangsugárzókba vannak építve, nincs szükség külső erősítőre. Csak csatlakoztassa a hangsugárzót bármely készülékhez és nyomja meg a lejátszást. Mindegyik dedikált erősítő az adott meghajtóhoz optimalizált. A Genelec ezen teljesen integrált rendszerkialakítása biztosítja, hogy tetszőleges ideig és bármilyen hangerőn kiváló a hallgatási élmény. Ezek a hangsugárzók tartósak.


A pontosság minden Genelec hangsugárzó egyik legfontosabb jellemzője. Ez azt jelenti, hogy a hangsugárzókon keresztül hallott hang pontosan megegyezik annak eredetijével, éppen a művész szándékának megfelelően. Amit kínálnak az a hibátlan, valósághű hangzásélmény kompromisszumok nélkül. Minőséget, ami kielégíti a high-end hifi rendszerek és házimozik követelményeit, és illik a számítógéphez, a TV-hez és az audioszerverhez.

 


A Genelec G széria hangsugárzói a legjobb hangminőséget, egyedülálló minimalista designnal, megbízhatósággal és egyszerű használattal ötvözik egy csomagban. Ezek a hangsugárzók a lehető legjobb hangminőségnek köszönhetően az egyedi hangélménybe történő hosszú távú befektetések.

 

 

Ha az igazi mozik élményével azonos házimozira vágyik, akkor mélysugárzót akar majd a legmélyebb hangok tiszta és pontos életre keltéséhez. Ez teszi valóban hallhatóvá a hangtér összes más dimenzióját - a tengeri hullámok vagy az ébredő vulkán mély erejét.
Általában a mélynyomókat nagy méretük, otromba megjelenésük miatt nem használják, és mert nem illeszkednek a szobabelsőbe. A Genelec F széria megoldást kínál ezekre a problémákra esztétikus kialakítású minden térhez és stílushoz tökéletesen illeszkedő nagyteljesítményű mélynyomókat kínálva.

 

 

Kérjen otthoni bemutatót alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
AUDMAX Hangtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1107 Budapest, Fogadó u. 3.
Tel: +36 1 431-9005; Fax: +36 1 431-9006
E-mail: info@audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020