Színes SAM-pár

Színes SAM-pár

RSS   AUDMAX   2018-03-27 16:17

 

 

Negyven év meglehetősen hosszú idő, ami persze viszonyítás kérdése, hiszen az evolúció és világunk egyéb léptékeihez képest kevésnek tűnhet, arra viszont bőven elég, hogy egy hangfalgyártó átlépjen a legenda kategóriába. A Genelec története egyébként is egyedülálló, hiszen már az üzem elhelyezkedése sem szokványos. Nem sok gyártó mondhatja el magáról, hogy termékei a mai napig az anyaországban készülnek, egy tó partján.

 

 

Persze a Genelec nem (csak) ettől lett az, ami, hanem attól, hogy szenvedéllyel és kompromisszumok nélkül tervezik őket, valamint olyan gyártási folyamattal rendelkeznek, amiben még van súlya a humán eszméknek, de ezt már hosszasan fejtegettük korábbi, márkatörténeti cikkeinkben is.

A szép kerek szám méltó megünnepléséhez azonban a mi segítségünket kéri a gyártó. Nem kisebb dologban kell döntenünk, mint abban, hogy milyen színben pompázzon a jubileumi 8341 SAM hangfalpár. Ez a típus a The Ones sorozat középső tagja, koaxiális kialakítású, 3 utas hangfal, melynek hangzását egy GLM rendszer segítségével kedvünkre - pontosabban lehallgató helységünkhöz – alakíthatjuk. És most akár a színét is!

A szavazásnak persze tétje is van, értékes merch-csomagot nyerhetünk!

Szavazni a következő linken tudunk >>>
https://www.genelec.com/genelec40

 

 

 

Aki esetleg nem ismerné a tárgyalt típust, íme néhány adat a Genelec 8341 SAM-ről:

Gergics Attila
www.audmax.hu

 

 

Vissza a Hírek oldalra »


Képviselt gyártók, márkák

Az AUDMAX által képviselt kiemelt márkák, gyártók - ABC sorrendben. Bővebben...

Allen&Heath Appsys ProAudio Audiopole AudioPressBox Audio-Technica Avalon-Design Avid B&C Speakers DiGiGrid DirectOut Technologies Genelec GLAB Guitar Laboratory Green Hippo ITC INOUT Communication Systems Korg L'Acoustics Linea Research Panphonics Roland Professional AV Symetrix Tascam Trevis Audio Lab Vox Waves Williams Sound
HANOSZ
Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja.
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
Széchenyi 2020